Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 9 december 2017

Donar maakt statement ... (Donar vs Leiden: verslag)

Donar begon goed aan de wedstrijd. Zoals het hoort. Maar ... naarmate de wedstrijd vorderde ging de ploeg steeds slechter spelen.

Kwartstanden:
1. 28 - 10
2. 46 - 23 (18 - 13)
3. 67 - 44 (21 - 21)
4. 91 - 69 (24 - 25)

In de laatste minuten van het 1e kwart liep het verschil al enigszins terug. Bij rust was de marge iets groter maar ... Donar wist niet meer te domineren.

Aanvallend en verdedigend was het erg slap. Men sprong slordig om met de kansen.

Worthy de Jong komt op een mooie poster te staan? Jason Dourisseau maakte een dunk in het gezicht van de Leidse speler. Die het nodig vond om een fout te maken.

Ik vind het een grof schandaal dat de scheidsrechters in 99 procent van de gevallen niet floten voor de smerige acties van de Leidenaren.

Donar kon vandaag de koppositie niet overnemen van de Leidse ploeg. Dit dankzij de smadelijke nederlaag tegen Aris Leeuwarden. Maar, dat de regerend landskampioen een voorname kandidaat is om aan het einde van de reguliere competitie op de 1e plaats te staan, dat moge duidelijk zijn.

Donar is goed bezig met het proces om een stabiele factor te worden in Europese bekercompetities. Verdiende felicitatie van de coach van Leiden voor het bereiken van de 2e ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten