Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 14 september 2017

Craig Osaikhwuwuomwan terug in Nederland

Osaikhwuwuomwan heeft de Plymouth Raiders verlaten wegens medische redenen.

Is een terugkeer naar Aris (Leeuwarden) een optie voor beide partijen? Waarom Osaikhwuwuomwan in de afgelopen maanden geen nieuw contract tekende bij de Friesche club is mij niet bekend.

De huidige selectie van Aris bestaat uit 11 spelers. Dat is, tenminste die indruk heb ik, inclusief 2 "jeugd"spelers: Nathaniel Thomas & Sven Lemke. Het toevoegen van een meer ervaren speler, hoe zinvol is dat?

Osaikhwuwuomwan is een speler die lengte heeft (213 cm) maar hij is qua spel geen typische 'big man'. Verdedigend staat hij er redelijk vanwege de rebounds die hij pakt, maar een 'rim protector' is hij niet. Aanvallend is hij vaker op de perimeter te vinden dan in of rond de 'bucket'. Wellicht heeft de ploeg van coach Van den Bosch nu meer kracht in de 'paint' dan Stoppels vorig seizoen, en kan het prima om Osaikhwuwuomwan toe te voegen aan de groep die men nu heeft?

Welke club heeft er überhaupt geld om hem (Osaikhwuwuomwan) te betalen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten