Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

maandag 19 juni 2017

Celtic PRIDE

Met de 3e pick in de NBA draft van 2017, de Boston Celtics kiezen voor ...

De Boston Celtics? zul jij wellicht denken. Ja, de Boston Celtics. Zij hebben de nummer 1 pick geruild met een tweetal aantrekkelijke picks die de Philadelphia 7Sixers in hun bezit hadden:
  • de nummer 3 pick van de 2017 draft 
  • de 1e ronde pick van de 2018 draft die de 76ers hebben verkregen van de L.A. Lakers (door een ruil met de Phoenix Suns) ÓF de 1e ronde pick van de 2019 draft die de 76ers hebben gekregen van de Sacramento Kings. De pick van de Kings wordt ingezet als de Lakers' pick niet op een plek van 2 t/m 5 valt. 
De ploeg uit Philadelphia zal de nummer 1 pick gaan gebruiken om Markelle Fultz te contracteren. Voor wie de Celtics gaan? Dit zijn de draft 'prospects'.

Gezien het verlangen om een goede verdediging te spelen (de C's hebben op dit moment een goede TEAMdefense én enkele goede verdedigers op de perimeter) én het gemis aan scorend vermogen op de perimeter zou ik gaan voor Josh Jackson (Kansas Jayhawks). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten