Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 30 maart 2017

Donar vs Aris [LIVE verslag]

Donar begon redelijk aan de wedstrijd maar zakte zo halverwege het eerste kwart weg. In het tweede kwart stelt de ploeg helemaal teleur.

Kwartstanden tot nu toe (er is nu 1 helft gespeeld):
  1. 38 - 14
  2. 60 - 30 (22 - 16)
Aris kan geen weerstand bieden. Dat was eigenlijk voor de wedstrijd al duidelijk. Als jij tegen zo'n tegenstander speelt is het lastig om goed te spelen. Nu zullen er lezers zijn die denken "het is tegen een zwakke tegenstander toch juist makkelijk om veel beter te zijn?". Ja, (veel) beter zijn is niet moeilijk. Maar goed spelen wél. Je speelt jouw beste spel tegen sterke tegenstanders. Donar speelde dit seizoen in het toernooi om de Europe cup haar beste wedstrijden. Sterker nog: dat waren tot nu toe de enige wedstrijden waarin de ploeg voldoendes haalde.

Jason Dourisseau komt vandaag niet in actie. Blessure aan een hamstring. Opgelopen in de bekerfinale.

Aris lijkt op dit moment de play-offs niet te gaan halen. Concurrent Apollo staat op dit moment op voorsprong tegen Den Bosch.

Derde kwart. 5:28 Time-out. 72 - 33. Paar leuke (frivole) acties. Het publiek wordt wel vermaakt. Aanvallend doet Donar het niet slecht, verdedigend wel. Aris komt makkelijk tot scoren.

1:19 Time-out. 84 - 37. Jammer dat het 2e kwart zo slecht was. Het zou, vind ik, ieder kwart gemiddeld 35 (moeten) - 10 (mogen) zijn.

Einde 3e kwart: 86 - 39 (26 - 9)

Vierde kwart. 4:25 Time-out. 99 - 48.

Stefan Mladenovic noteert 101 - 50. Het 100e punt. Nog 3:11 minuten te spelen.

Eindstand: 105 - 56. Geen 50 punten verschil. Laatste score is van Sjoerd Koopmans.