Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

4. 76 - 66 (23 - 13)
In het eerste kwart weten de Bosschenaren weliswaar een ruime voorsprong te pakken maar de stand na de eerste 10 minuten is (dankzij 1 op 2 vrije worpen van Ralf de Pagter) slechts 9 punten verschil.

Den Bosch vergeet(?) aanvallende rebounds te pakken. Zodra een schotpoging is ondernomen rent iedereen terug naar eigen helft.

Qua korte termijn zou een overwinning voor Den Bosch leuk zijn voor de spanning in de competitie.

Maar aangezien ik verwacht dat wanneer de Bossche ploeg compleet is zij veel wedstrijden gaan winnen hoop ik toch op een overwinning voor de Friezen.

Nou als de eerste helft iets duidelijk maakt dan is het wel dat dit de benaming basketball niet waardig is. Wat een geknoei. Verdedigen doet men niet. In de aanval is het 99,999999999% van de tijd forceren. Positiespel? Wat is dat? Het is veel duw- en trekwerk. Niet om aan te zien.

Met de slechte uitspraak van de namen (door de omroepster) is het werkelijk een fraai staaltje anti-reclame voor het Nederlandse basketball.

Dankzij een cadeau (drie vrije worpen voor Maarten Bouwknecht) wordt het derde kwart afgesloten met een 53 - 53 stand. Na 3 kwarten staat Bouwknecht op 23 punten.

Beide ploegjes speelden een slechte wedstrijd. Met voor Den Bosch het tweede kwart als dieptepunt en voor Aris het laatste kwart. Scott 24 punten maar zeker geen goede speler.