Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

4. 69 - 72 (13 - 28)
Slecht 1e kwart van Landstede basketbal Zwolle. Turnovers (aanvallende fout, loopovertreding), zwakke & slappe verdediging, slecht rebounden.

Den Bosch profiteert. Met name Stefan Wessels weet te scoren.

2e kwart.

Time-out Den Bosch. Zwolle komt terug. Stand nu 28 - 27. Met name dankzij Mike Schilder (tot en met vorig seizoen speler van Den Bosch).

2e time-out Den Bosch. Nog 11 seconden te spelen in het tweede kwart. Zwolle blijft knoeien. Stand nu 35 - 29.

Time-out Zwolle. Nog 2 seconden te spelen in het tweede kwart. Stand nog steeds 35 - 29. Zwolle bleef puntloos in de laatste 3 minuten en 45 seconden van de eerste helft.

Stefan Wessels in de eerste helft 11 punten en 7 rebounds.

3e kwart.

Er roept iemand om Yoho. Maar die is er net uit (4 P's). Zwolle speelt tot nu toe een verloren wedstrijd. Stand nu: 50 - 37. Time-out Zwolle. Nog 3 minuten en 42 seconden in het derde kwart.

Den Bosch is Zwolle op alle fronten de baas. Het lijkt zich te uiten in gefrustreerd gedrag. (Opstootje tussen Oudendag (Zwolle) en Bouwknecht (Den Bosch))

4e kwart.

Wat een misser in de break. Time-out Den Bosch. Stand nu 68 - 62.

Nog 1 minuut en 41 seconden. Bal voor Zwolle.

5e P Pim de Vries. 2 vrije worpen J.T. Tiller. 1 op 2. Stand nu 68 - 65.

Nog 19 seconden te spelen. Time-out Den Bosch. Stand: 69 - 70.

Weer een time-out Den Bosch. Nog 5 seconden te spelen. Stand nog steeds 69 - 70.

Time-out Zwolle. Bal voor Zwolle (op de verdedigingshelft van Den Bosch). Nog 5 seconden te spelen. Stand nog altijd 69 - 70. Dweilers poetsen op de verkeerde plek.

Toch winst voor Zwolle. Allerminst goed gespeeld. Was de koek (qua energie) op? Welke andere reden was er dat Den Bosch uiteindelijk te veel dingen fout deed in de laatste minuten? 1 punt in de laatste 4 minuten.

Topscorer Den Bosch: Stefan Wessels 22 punten. Ralf de Pagter heeft een double - double (17 punten en 12 rebounds).

Topscorer Zwolle: J.T. Tiller 16 punten.