Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 22 oktober 2016

B.S. Leiden vs Den Bosch [live VERSLAG]

Een klassieker in de mannen eredivisie. Leiden staat op 3 overwinningen uit 3 gespeelde wedstrijden. Den Bosch presteerde tot nu toe het tegenovergestelde.

Leiden speelt vanavond zonder Cashmere Wright (point-guard). Mohamed Kherrazi komt van de bank. (Niet 100% fit?)

1e kwart:

Van 8 - 15 naar 16 - 15.

Stand na 1e kwart: 22 - 19.

2e kwart:

Time-out B.S. Leiden bij een stand van 32 - 28.

Time-out (B.S. Leiden?) bij een stand van 37 - 36.

Ruststand: 37 - 36.

3e kwart:

Time-out Den Bosch bij stand 43 - 36.

Den Bosch komt sinds de rust bijna 6 minuten lang niet tot scoren. Eerste score Den Bosch in 3e kwart zorgt voor een stand van 46? - 38.

Stand na 3e kwart: 55 - 41.

4e kwart:

Time-out B.S. Leiden bij een stand van 59 - 48.

Leiden nam in dit kwart een voorsprong van 18 punten. Den Bosch weert (geen verwijzing naar de club uit Limburg!) zich dapper.

Time-out B.S. (Bona Stars) Leiden bij de stand 62 - 54.

Time-out Den Bosch bij de stand 66 - 54. Laatste minuut gaat zo in.

De Bossche ploeg deed haar best maar, ondanks 22 punten van Maarten Bouwknecht, verloor met 66 - 56.