Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 2 mei 2016

Gelijkmaker of grotere achterstand? (Donar vs Leiden [VOORBESCHOUWING])

Wordt het 1 - 1 of 2 - 0?

Donar vs Leiden, de tweede wedstrijd in de serie. Na wedstrijd 1 is de stand 1 - 0. Donar deed zichzelf enorm de das om. Met 18 (tegenover 12) turnovers, 33 (tegenover 36) rebounds, 6 (tegenover 15) steals, 14 (tegenover 19) assists en ... 69 (tegenover 72) punten.

We speelden in en tegen Leiden een zeer slechte wedstrijd en bewezen onszelf hiermee beslist geen dienst. Naarmate deze best-of-seven serie langer wordt zal het thuisvoordeel (maximaal 4 wedstrijden voor Leiden tegenover maximaal 3 voor Donar Groningen) steeds zwaarder gaan wegen. De sfeer zal niet alleen invloed hebben op spelers maar óók op scheidsrechters.

Donar is ook afhankelijk van steun van haar supporters. Hopelijk komt de stand op 1 - 1. Aangezien beide ploegen, nu de play-offs steeds spannender worden, met een redelijk smalle rotatie spelen is het te hopen dat de spelers niet te snel in foutenlast komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten