Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 31 maart 2016

Shooting for Shoeters (Donar vs Shoeters [VOORBESCHOUWING])

A.s. zaterdagavond (2 april) de wedstrijd Donar (Groningen) vs Shoeters (Den Bosch). De regerende landskampioen (seizoen 2014/2015) en winnaar van zowel de supercup (seizoen 2015/2016) als NBB-beker (seizoen 2015/2016).

Winst is vooral voor Donar essentieel. Áls de Groningers (nu 3e) de reguliere competitie als nmmer 1 willen afsluiten zal de ploeg, met nog een wedstrijd in én tegen Leiden op het programma, deze thuiswedstrijd moeten winnen. Eerder dit seizoen wonnen de Bosschenaren in MartiniPlaza.

De Shoeters hebben waarschijnlijk een opkikker van hun zelfvertrouwen overgehouden aan de bekerfinale.

Gerucht: in de rest van dit seizoen mag geen gebruik meer worden gemaakt van Instant Replay. Te gek voor woorden!

Toevoeging (geschreven net na de wedstrijd Leiden vs Zwolle): door de nederlaag van Leiden (in eigen hokje) tegen Zwolle staan Leiden én Zwolle beiden 2 punten voor op Donar. Met beiden 1 wedstrijd meer gespeeld dan Donar.

Dus als Donar wint van Den Bosch dan staat Donar 2e. Vanwege het onderlinge resultaat. Het gaat mogelijk echt spannend worden in de slotfase van het reguliere seizoen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten