Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 18 december 2015

Niet slim dús net niet! (Donar u24 vs Shoeters u24 [VERSLAG])

Vanavond, vrijdag 18 december, werd de competitiewedstrijd (in de mannen under 24 eredivisie (DTL)) tussen Den Bosch (Shoeters) en Donar gespeeld.

In de laatste minuut stond de thuisploeg 1 punt voor en daarin ging het mis! De ploeg speelde de bal rond, ook na een aanvallende rebound, in plaats van voor een score te gaan. Een poging tot een lay-up had hoogst waarschijnlijk een P (persoonlijke fout), en dus vermoedelijk, twee vrije worpen opgeleverd.

Nu leed de ploeg, met nog 6 seconden te spelen, balverlies. De gasten scoorden uit de fastbreak. Hoewel Donar nog een time-out tot haar beschikking had liepen de schot- én wedstrijdklok gewoon door. Was er geen time-out gevraagd?

Hoe dan ook, het resultaat was wéér een nederlaag. De ploeg heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. Eindstand: 89 - 90.

De wedstrijd werd ontsierd door twee technische fouten voor de coach van Donar. Beiden kreeg hij al in het eerste kwart. Hij mocht (moest) dan ook na dit kwart de zaal verlaten.