Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 3 oktober 2015

BVG vs Pluto: op dieet?

Nou, op basis van de wedstrijd BVG vs Pluto ben ik geneigd te zeggen dat de spelers van BVG op dieet zijn.

De 100 punten grens had doorbroken kunnen én moeten worden. Maar het leek wel alsof de spelers geen appeltaart meer willen eten. Er werd weinig moeite gedaan om in de slotminuten nog wat aan het doelsaldo te doen. Ze scoorden zelf nauwelijks, maar stonden de tegenstanders wel punten toe. Desondanks werd er een comfortabele zege geboekt.

93 - 66 was de eindstand. Wat aan het spel ook duidelijk te zien was: Pluto (afkomstig uit Wageningen) doet veel aan looptrainingen om de conditie op het gewenste niveau te krijgen. De ploeg is erg goed in lopen. Ze zijn zo goed dat de wandelvierdaagse (in Nijmegen) een makkie moet worden. Ze gaan er vast ook lopend naar toe.

Een van de scheidsrechters ging in enkele seconden 2x in de fout. Eerst werd er ten onrechte een persoonlijke fout gegeven aan de verdediger (Jonah Kremer) en vervolgens ook nog eens  ten onrechte een technische fout (volgens mij voor diezelfde Jonah Kremer). Volgens mij gaf de scheids zelfs voor 1 actie 2 fouten. De scheids was van mening dat Jonah de aanvaller foutief opving én dat zijn val een gevalletje 'flopping' was.

Het was, qua schouwspel, echt jammer dat BVG zo slordig speelde. Er ging veel (te veel!) mis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten