Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 23 augustus 2015

Erik Braal (coach Donar) over Europa cup

Erik Braal (de coach van Donar) was vanmorgen (zondag 23 augustus) te gast in een uitzending van rtv Noord sport. Hierin sprak hij o.a. over de deelname aan een Europees bekertoernooi.


Het doel van de club is het halen van de tweede ronde. Dat de concurrentie waarschijnlijk hevig zal zijn, daar wond hij geen doekjes om. Donar heeft weinig financiële middelen en kan daarom geen buitenlandse spelers halen met het oog op Europese wedstrijden. Maar men wil er toch goed presteren.


Over de tegenstanders:


1. Villeurbanne - de favoriet in de poule
2. Mons Hainaut - de strijd om de tweede plek in de poule zal naar verwachting gaan tussen deze Belgische ploeg en Donar
3. bc Kormend - heeft een fanatiek thuispubliek, de ploeg zelf zou te kloppen moeten zijn voor Donar


Twee thuiszeges (Mons Hainaut en Kormend) + 1 (hopelijk 2) zege(s) in uitwedstrijden (Kormend + Mons Hainaut). Is dat voldoende? 4 zeges (2 uit + 2 thuis) zou voldoende moeten zijn wanneer dat op dezelfde tegenstanders is. 3 zeges (1 uit + 2 thuis) afhankelijk van het doelsaldo wanneer je van 1 ploeg 2x wint, van 1 ploeg 2x verliest en tegen een andere ploeg 1 - 1 speelt (en deze ploeg dezelfde resultaten boekt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten