Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 4 april 2015

Wedstrijd verkloot! (Shoeters vs Donar)

We begonnen redelijk aan de wedstrijd. Het leverde ons een behoorlijke voorsprong op gedurende het 1e kwart. Na het 1e kwart stond er een 8 - 21 stand op het scorebord.

Maar daarna ging het helemaal mis. Het spel werd slechter en slechter. Zowel verdedigend als aanvallend.

Wat leverde het op?

Donar: turnovers, geen scores voor, wél scores tegen.
Shoeters: steals, geen scores tegen, wél scores voor (desnoods uit de aanvallende rebound).

En na 45 minuten (4 x 10 gevolgd door 1 verlenging) was de stand 84 - 79. Hiermee hebben we, ondanks dat Leiden won in Zwolle (voor ons ook al niet gunstig gezien de strijd om een plek in de top 2 (als nummer 1 na de reguliere competitie de play-offs ingaan was het doel)), de kans op een klassering in de top 2 van de DBL, na het reguliere seizoen, verspeeld.

Na eerder al een wedstrijd in Leiden nu opnieuw een onnodige nederlaag. Waar we in de bekerfinale wél agressief en geconcentreerd speelden daar was het vanavond slappe hap. En waren het aantal domme beslissingen niet te tellen op het aantal vingers en tenen van de fans die tijdens een thuiswedstrijd in het sfeervak op tribune NB zitten,

De thuiswedstrijden tegen Aris (11 april) en Leiden (18 april) willen we nog winnen om derde te kunnen worden. Maar ... wellicht is het gunstiger om 4e te worden?