Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 10 oktober 2014

rtc Noord vs Lions [voorbeschouwing]

Zaterdagmiddag, 11 oktober, om 13:15 uur in sporthal Vinkhuizen de wedstrijd rtc Noord vu 20 vs Landslake Loon Lions vu 20. Een wedstrijd uit de vrouwen under 20 eredivisie.

Bij de ploeg uit Landsmeer o.a. Denise Bloemkolk en Epiphany Etienne. Wellicht ook Moira van Leeuwen, Mirthe Meskers en Beau Baars?

Lions staat op dit moment op de 2e plaats met 4 punten uit 2 (gewonnen) wedstrijden en een doelsaldo van +27. Het rtc Noord staat op de 5e plaats met 2 punten uit 2 wedstrijden (1 verloren, 1 gewonnen) en een doelsaldo van +17.

Lions won tot nu toe met 71 - 49 van Hoofddorp en 59 - 54 van Jolly Jumpers Tubbergen. De ploeg van rtc Noord verloor in Tubbergen met 66 - 50 van Jolly Jumpers en won met 69 - 36 van DAS Delft.

Op papier zijn de Lions licht favoriet. Maar wedstrijden worden niet op papier gewonnen maar op het veld. Verschillend speelsters van Lions zullen 's avonds nog in actie komen in een wedstrijd uit de vrouwen eredivisie. Landslake Loon Lions vrouwen A-team speelt dan een thuiswedstrijd tegen Den Helder vrouwen A-team. (In de voorbereiding won Den Helder met 1 punt verschil.)

De jeugdige speelsters (sommigen pas 15 jaar) krijgen op dit moment behoorlijk wat speelminuten omdat Myrthe Beld en Randall van der Lee geblesseerd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten