Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

maandag 10 juni 2013

Ross Bekkering tekent voor DONAR

Ross Bekkering (power-forward, Canada/Nederland) heeft een contract getekend bij DONAR / GasTerra Flames voor de duur van 1 seizoen.

Het is geen verrassing. Club en bestuur waren met hem in gesprek. Of ze tot overeenstemming komen, is dan afwachten. Maar dat is gelukt. En, ik ben daar blij mee.

Bekkering verbetert de ploeg qua rebounding en verdediging. Ondanks zijn "geringe" lengte (203cm).

De club heeft nu de volgende spelers gecontracteerd: Yannick van der Ark (small-forward, Nederland), Ross Bekkering (power-forward, Canada/Nederland), Jason Dourisseau (small-forward, USA), Dimeo van der Horst (point-guard, Nederland), Thomas Koenis (center, Nederland), Craig O. (power-forward/center, Nederland), Arvin Slagter (shooting-guard/small-forward, Nederland) en Jessey Voorn (shooting-guard, Nederland).

Ik hoop zelf op nog 4 contractspelers: 1 Nederlander (small-forward) en 3 buitenlanders (point-guard, power-forward en center). Hoewel kwaliteit (en het prijskaartje) het belangrijks is! Mannen als Stefan Mladenovic en Josh Duinker (center/power-forward, Australiƫ/Nederland) zijn in mijn ogen nog steeds interessant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten